JOEP DE KORT RACING

Drifting the 400 BHP Mean Green Drifting Machine, Nissan Skyline


Welcome to my DRIFTING BLOG!!..

Stickerland Belgium for all your Stickers!!!..

Wednesday, November 09, 2005

Respect innit..

Respect Drift-Dudes..











Me wanna show my respect voor de dudes enna chicks at Stickerland..wot deeza done to ma Car wiv stickers en stuff..Joep is a happy chappie..special now dat is Car is fixed innit..

Easy now..

Respect shabba.. Da G.

New Sponsor: Pagemasters







Steeds meer bedrijven zien de promotionele waarde van de Drift Skyline en naast Stickerland, Hewil bedrijfswagens en Action Racing School is Joep de Kort ook een sponsorcontract aangegaan voor 2006 met Internet Bureau Pagemasters. Directeur Graham Callaway verzorgt in 2006 de internettechniek achter Action Racing School, Belgium Driftseries en Joepdekort.com en gaat ons ook ondersteunen in de vorm van marketing en PR begeleiding. De afgelopen weken is het mij al duidelijk geworden dat een professionele internet partner onmisbaar is, maar Graham's kwaliteiten zijn ook onmisbaar op PR gebied. De nieuwe logo's van Action Racing School zijn daarvan het bewijs, ontworpen door een door Pagemasters uitgezochte ontwerper. Beide partijen gaan vol vertrouwen de samenwerking aan.

De eerste indrukken.........

Car at Stickerland..

Stickerland: nieuwe sponsor

Goed nieuws voor Stickerland en de Drift Skyline: komend seizoen 2006 al Stickerland Joep ondersteunen voor de driftchallenges van Belgie, Nederland, Engeland en Ierland. Wil jj nu zien hoe de Skyline wordt beletterd? surf naar www.stickerland.nl en click op de webcam. Zie ik je zo?

voorbereiding Speed and Design

Dinsdagochtend vanuit Speedway Warneton aangereden naar Tilburg om extra drukwerk te laten printen bij MM Printing. Zoals altijd prima service en hopelijk is het donderdag klaar. Verder gereden naar Uden om Frank van Heeren te ontmoeten. De Skyline is weer 100% (dank je Frank!) en vervolgens de Skyline bij Paul Vlasblom afgegeven. Helaas pastte de racestoeltje niet, dus ik lever volgende week een ander stoeltje aan. Eens kijken of we daar geen sponsor voor kunnen vinden op Speed and Design. 's-Avonds een hapje gegeten bij "de Baron" (wat hebben ze daar lekkere hertenbiefstuk!). Vanochtend weer vroeg uit de veren om de Skyline naar Oss te brengen. Stickerland.nl gaat er iets moois van maken.