JOEP DE KORT RACING

Drifting the 400 BHP Mean Green Drifting Machine, Nissan Skyline


Welcome to my DRIFTING BLOG!!..

Stickerland Belgium for all your Stickers!!!..

Tuesday, April 25, 2006

Kart Event 27 april

















Joep de Kort in action at Oss..


Ook in 2006 zal Joep weer als gastrijder aan de "Haans Autoschade" kartcompetitie deelnemen. Echter, dit jaarzal er gereden gaan worden in twee klassen, de 10dens Challenge met 28 teams en de snelle Pro-kart challenge met 24 teams. In totaal dus 52 teams met in totaal 208 coureurs. Joep gaat het team van Kartteam 10tends versterken, welke rijdt met de spiksplinternieuwe 320cc Pro Kart. De briefing zal worden gedaan door Action Racing School en tevens zal BE en NL Drift Series een korte presentatie houden. Joep heeft als gast-coureur Olaf Commijs uitgenodigd, dus we hopen op regen.

De 10dens-challenge wordt gereden met 160cc vier-takt karts en de Pro-kart challenge is uitgevoerd met 2x 160cc motoren. Deze klassen zullen niet gelijktijdig op de baan rijden. Hierdoor worden we verzekerd van aktie gedurende de gehele dag!
Ook volgend jaar zijn er weer vier wedstrijddagen. Alle dagen betreffen de donderdag; zijnde 27 april, 1 juni, 6 juli en 14 september.
In tegenstelling tot het seizoen 2005 is het event volgend jaar voor bezoekers vrij toegankelijk. Er is volop te zien en te doen. Zo zullen er naast de races, o.a. demonstraties en diverse optredens zijn en is de pitstraat in gericht als een compleet promodorp. ‘s Avonds zal er evenals in 2005 een feestavond zijn met diverse artiesten.

Dus als je zin en tijd hebt, kom donderdag 27 april naar Kartcircuit Berghem bij Oss.